Menu Sluit menu
Action Lab AG - "Concurrence coopérative - Une équipe aussi forte qu'un gang de rue"

Coöperatieve Competitie

in samenwerking met AG Insurance
Wanneer:
10:00 - 11:00
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Een team van overlevers!

Ja, ook een verzekeringsmaatschappij wil elke dag bijleren. AG Insurance werkt samen met StreetwiZe, een sociale onderneming die educatief werkt met straatkinderen. Om op straat te overleven, moeten kinderen flexibel, creatief en ondernemend zijn. Wat maakt hen zo sterk? Hoe redden ze het in de zo complexe wereld?

Straatkinderen munten uit in wat we noemen ‘Coöperatieve Competitie’, teamwork in een ieder-voor-zich-wereld. Ze vinden het evenwicht tussen nauw samenwerken en het lef om elk individueel teamlid te blijven uitdagen. Dat is het geheim achter de kracht van de groep.

Passie voor het gemeenschappelijk doel, vechten voor de persoonlijke overtuiging en open feedback zijn centrale waarden.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale