Menu Sluit menu
Action Lab Bothrs "Decision Dash"

Decision Dash

in samenwerking met Bothrs
Wanneer:
9:00 - 10:00 12:00 - 13:00
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Je vraagt je af wat ons in staat stelt om dag in dag uit snel te gaan en efficiënt te werken. Jammer genoeg is er geen tool die ons helpt krachtdadig knopen door te hakken en prioriteiten te stellen of productief te werken en te overleggen, zowel intern als samen met klanten. De enige manier om samenwerking fundamenteel te optimaliseren is door een strikt en rigoureus proces - een stappenplan - te implementeren.

Wat we bij Bothrs een Decision Dash noemen, is in feite een smeltkroes van technieken die een team toelaten om in een uurtje tijd een haalbare oplossing te puren uit één centrale probleemstelling. Waar dan in groep over gestemd wordt. Want een sterk probleemoplossend vermogen en strakke besluitvorming is wat de beste werknemers onderscheidt van de goede.

Stef Nimmegeers is altijd al geïntrigeerd geweest door het menselijke aspect van commerce en digitale producten doorheen alle sectoren, en door hoe ze ons leven beïnvloeden. Vanuit die reflex werd het ontwikkelen en afleveren van hoogwaardige, gewoontevormende digitale ervaringen zijn topprioriteit, om op die manier bedrijven te helpen om te groeien.

De experience design studio Bothrs die hij mee oprichtte, werkt helemaal volgens dezelfde mindset: voortbouwen op verandering, innovatie stimuleren, en vooral bedrijven opnieuw doen denken en werken als start-ups. Door hen het juiste proces en team aan te reiken, helpt Bothrs grote ondernemingen om een versnelling hoger te schakelen en aan een verbluffend tempo onvergetelijke digitale ervaringen te ontwerpen, ontwikkelen en lanceren.

 

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale