Menu Sluit menu
YTiA XXL Action Lab VRT 'Digital Storytelling'

Digital Storytelling

in samenwerking met VRT
Wanneer:
13:00 - 14:00 14:00 - 15:00
Taal: nl
Meer weten

Hoe maak ik een goed verhaal? Wat is een goed verhaal? Wat heb ik allemaal nodig voor een goed verhaal? Is het verhaal van een langspeelfilm of boek verschillend van dat van een instapost, docu, meme of interactive? En hoe dan?

We hebben het erover in dit super ‘laidback’ STORY LAB, met veel interactiviteit, waar jouw mening en opinie telt.

In dit lab gaan we vooral op zoek naar de basiselementen van ‘een verhaal’ en bespreken we de verschillende verhaalvormen in de verschillende media.

Filip Faste werkte 20 jaar voor VRT aan onder meer series, docu's, games en websites, en gaf 10 jaar les over het topic in Londen, Kopenhagen, Berlijn en ook vaak in Vlaanderen.

Storytelling, verhaalvertelling is een art, een kunst, een poging tot ontroering en emotie, maar het is nog veel veel meer,... vergeet de popcorn niet.?

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale