Menu Sluit menu
Action Lab Vlajo "Ontdek je talenten met CompassMe!"

Ontdek je talenten met CompassMe!

in samenwerking met Vlajo
Wanneer:
9:00 - 10:00 11:00 - 12:00 12:00 - 13:00
Taal: nl
Meer weten

Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen) wil talent creatief ontwikkelen. Leerlingen en studenten op zoek laten gaan naar hun eigen sterktes en die ontwikkelen. Dat is niet alleen een belangrijke basis om later betere en juistere keuzes te maken in werk of studie, het betekent voor jongeren ook een belangrijke boost voor hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Talenten reiken immers veel verder dan enkel de scores op de doorsnee schoolse vakken.

Daarnaast is Vlajo een bruggenbouwer tussen onderwijs en bedrijfsleven. Door leerlingen vertrouwd te maken met ondernemerschap en de bijhorende ondernemende competenties stomen de Vlajo-programma’s hen klaar voor een betere instap op de arbeidsmarkt. Want ondernemende vaardigheden heb je altijd nodig of je nu zelf een zaak start of als werknemer in dienst treedt.

Tijdens deze interactieve workshop gaan we dieper in op het belang van die (ondernemende) kwaliteiten. We hebben het over een groeigerichte mindset die het mogelijk maakt om te groeien in je kwaliteiten.

Ben jij je bewust van jouw kwaliteiten? Welke kwaliteiten zijn volgens jou belangrijk in het bedrijfsleven? En hoe zou het onderwijs volgens jou nog meer kunnen doen om deze kwaliteiten bij leerlingen en studenten meer te laten groeien?

We stellen jou ook graag CompassMe voor, een evaluatietool om scholen te ondersteunen in competentiegericht onderwijs. Wij horen graag jouw mening over deze tool.Tijdens deze workshop vragen we jou niet alleen om even stil te staan bij je eigen kwaliteiten en je mindset, je krijgt ook de kans om je stem te laten horen en je mening te geven.

Tijdens de interactieve workshop rond ‘groeigericht aan de slag gaan met (ondernemende) competenties’ staan we stil bij het belang van die kwaliteiten en de mindset die nodig is om daarin beter te worden.

Action Lab Vlajo "Ontdek je talenten met CompassMe!" © 

Vlajo

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale