Menu Sluit menu
Action Lab House of HR "Social media & privacy"

Social Media & Privacy: nothing to hide, a lot to protect

in samenwerking met House of HR
Wanneer:
11:00 - 12:00 12:00 - 13:00 14:00 - 15:00
Taal: nl
Meer weten

In deze workshop zie je welke informatie sociale media over jou verzamelen en hoe marketeers die gebruiken om er hun advertenties aan te koppelen. Soms heel onschuldig, soms onethisch, soms ronduit aanstootgevend. Vind jij dat je niets te verbergen hebt? Dat kan. Maar je hebt ongetwijfeld veel dat het beschermen waard is.

Welke info geef je vrij en wat hou je beter voor jezelf?  En vooral, hoe doe je dat? 

Lieven van Nieuwenhuyze, Group CMO van House of HR, toont het je in een erg concrete, interactieve sessie. Een must voor wie geïnteresseerd is in digitale marketing in het algemeen en privacy in het bijzonder. 

 

 

Lieven Van Nieuwenhuyze werkt al meer dan 18 jaar in de e-marketing. Hij bekleedde verschillende internationale managementfuncties bij job boards, ‘employer branding’-firma’s en uitzendbedrijven, altijd met een sterke focus op digitale technologie en innovatie.

Vandaag combineert hij zijn job als Group CMO bij House of HR met zijn functie als gastdocent aan verschillende academische instellingen, waar hij lesgeeft over social media marketing en e-recruitment. Doorheen zijn carrière leidde hij meer dan 3000 HR-professionals op in digitale rekrutering en social media marketing. Hij wordt beschouwd als een echte ‘thought leader’ in zijn domein.

House of HR is de holding boven negen bedrijven, allemaal actief in rekrutering, engineering en consulting. De groep is ontstaan uit Accent Jobs, heeft een omzet van 1,8 miljard euro en is actief in tien landen. Vorig jaar heeft ze meer dan 100.000 mensen aan een job geholpen. 

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale