Menu Sluit menu
"Start coding today!"

Start coding today!

in samenwerking met BeCode
Wanneer:
9:00 - 10:00 10:00 - 11:00
Taal: nl
Meer weten

Speciaal voor Young Talent in Action 2019 organiseert BeCode twee workshops rond coderen! 

Programmeren interesseert je? Je hebt weleens over coderen gehoord, maar hebt er geen idee van wat dat nu eigenlijk juist inhoudt? Dan is deze workshop je op het lijf geschreven! Schrijf je in en ontdek het met je eigen ogen!

Je leert spelenderwijs te coderen met een reeks basiscommando's en je krijgt een beter inzicht in hoe een website wordt ontwikkeld. En onze coaches en lesgevers zorgen ervoor dat je je geen seconde verveelt, dankzij onlineactiviteiten waar je de kans krijgt om te experimenteren en op jezelf te leren.

Nog geen kennis van coderen? Geen enkel probleem!

BeCode, dat zijn opleidingscentra van de nieuwste generatie die gratis IT-training bieden. Zeven maanden lang krijg je een fulltime stoomcursus rond webtechnologieën en leer je die technologieën ook gebruiken om websites, webapplicaties en hybride mobiele apps te ontwikkelen. 80% van alle BeCode-leerlingen heeft een job aan het einde van de opleiding. 

En dat alles met een slimme mix van: 

  • Metaleren: we leren je hoe je moet leren, zodat je bijblijft met de nieuwste ontwikkelingen in technologieland. 
  • Een actieve aanpak: geen hoorcolleges, maar een dynamische didactiek gericht op een creatief publiek.  
  • Geen discriminatie: wat je gender, godsdienst, huidskleur, leeftijd of opleidingsniveau ook is, IEDEREEN IS WELKOM! 
  • Gratis: deze opleiding kost je helemaal niks. En wie een laptop nodig heeft, kan er bij ons eentje krijgen. 

BeCode zit nu al in zes steden (Brussel, Charleroi, Genk, Luik, Antwerpen en Gent) en weldra over het hele land.

Nieuwsgierig naar onze aanpak en naar de skills die je bij ons kunt leren? Schrijf je dan zeker in voor deze leuke workshop!

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale