Menu Sluit menu
Action Lab Agoria "Etudes, jobs : vers quoi se diriger ?"

Studies en jobs: hoe oriënteer ik mij?

in samenwerking met Agoria
Wanneer:
9:00 - 10:00 10:00 - 11:00 12:00 - 13:00 13:00 - 14:00
Taal: nl
Meer weten

Welke rol is voor jou weggelegd op de arbeidsmarkt? Welke zijn de jobs van de toekomst? Welke vaardigheden zijn het meest gevraagd door werkgevers? Aan de hand van een boeiende workshop en online tools helpen we jou een beter inzicht te krijgen in jouw vaardigheden en professionele toekomst.

Schrijf vandaag nog in voor de workshop ‘Studies en jobs: Hoe oriënteer ik mij?’ en ontdek:

  • Hoe de arbeidsmarkt zich in de komende 10 jaar zal ontwikkelen.
  • Welke rol jij speelt in de maatschappij van morgen? Ben je een ‘business champion’? Of eerder een ‘hands-on technician’? Een online test helpt je bepalen welke van onze acht innovatieve rollen bij jouw persoonlijkheid past.
  • Hoe er in de toekomst nieuwe jobs zullen gecreëerd worden, bestaande jobs inhoudelijk zullen veranderen en andere zelfs volledig zullen verdwijnen. Allemaal dingen die je maar beter op voorhand weet ...

Topexperts geven een antwoord op al jouw vragen en zijn beschikbaar om je professionele toekomst mee vorm te geven.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale