Menu Sluit menu
Bart Van Den Meersche, Chief Enterprise Market Officer de Proximus

Bart Van Den Meersche

Proximus
Wanneer:
12:00 - 12:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Bart Van Den Meersche is de Chief Enterprise Market Officer van Proximus. Ervaring in met digitalisering heeft hij zeker na 28 jaar ervaring in de ICT-sector met een professionele loopbaan bij IBM, waar hij verschillende management functies uitoefende en ook Vice-President Industries & Business Development IBM South-West Europe was. In 2011 stapte hij over naar Belgacom (nu Proximus), waar hij bestuurder is van verschillende groepen binnen Proximus. Hij behaalde het diploma van master in de wiskunde aan de KU Leuven.

Ik geloof dat het belangrijk is om jongeren te ontmoeten zodat ze voeling krijgen met wat er leeft op de arbeidsmarkt. Ik wil hen het belang van digitale vaardigheden meegeven die onmisbaar zijn in onze snel evoluerende digitale economie. Het zal hen toegang geven tot heel wat nieuwe jobs, ook bij Proximus. Voor mezelf is het ook inspirerend om van  jongeren te horen wat hen drijft en hoe zij hun toekomst zien
Bart Van Den Meersche, Chief Enterprise Market Officer van Proximus.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale