Menu Sluit menu
Benoit Hubin, RH chez Railrest

Benoit Hubin

Railrest
Wanneer:
14:00 - 14:30
Taal: nl
Meer weten

“Hoe verzoen je de uitbouw van een 'wendbare' loopbaan met de realiteit van een arbeidsmarkt die constant evolueert? Dat is vandaag de fundamentele vraag.”

Na zijn studies nautische wetenschappen aan de Hogere Zeevaartschool in Antwerpen ging Benoit Hubin eerst drie jaar aan de slag als beroepsbrandweerman. Daarna werkte hij tien jaar als consultant risicocultuur en -beheer. Intussen is hij al meer dan acht jaar actief als HR-directeur. Momenteel werkt hij voor Railrest, een onderneming met vestigingen in Brussel, Parijs, Amsterdam en Keulen, die meer dan 380 werknemers telt. Benoit Hubin samenvatten in één zin, dat klinkt als volgt: “Waarom de snelste weg nemen als een zijweg zinvoller en interessanter is!?

Ik sta te popelen om mijn verhaal en persoonlijke overpeinzingen te delen, en hopelijk kan ik sommigen wat inspiratie geven voor de uitbouw van hun carrière.
Benoit Hubin, HR-Director van Railrest

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale