Menu Sluit menu
Hans Goossens, CEO van De Watergroep

Hans Goossens

De Watergroep
Wanneer:
10:00 - 10:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Hans Goossens is CEO van De Watergroep. Voordat hij daar terechtkwam, werkte hij bijna 25 jaar in de wereldwijde kunstmestindustrie. Tijdens het eerste deel van zijn carrière lag de focus op processen en technologie, als onderzoeksmanager, productiemanager en plantmanager. Daarna was hij onder meer wereldwijde productiedirecteur en commercieel directeur voor YaraBela-meststoffen. Tijdens zijn professionele loopbaan raakte Hans gepassioneerd door de duurzame ontwikkeling van bedrijf en samenleving, in het bijzonder met betrekking tot de wereldwijde wateruitdaging.

Om onze toekomstige welvaart te garanderen, is het nodig alle potentieel voor de arbeidsmarkt te ontplooien.
Hans Goossens, CEO van de Watergroep

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale