Menu Sluit menu
Ignace Van Doorselaere, CEO de Neuhaus

Ignace Van Doorselaere

Neuhaus & 4F
Wanneer:
13:30 - 14:00 14:00 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

"In elk bedrijf moeten mensen zowel het belang van de klant als dat van de aandeelhouder versterken. In elk theatergezelschap het plezier van het publiek en de missie van de organisator verbinden."

Ignace Van Doorselaere heeft genoeg ervaring in grote firma’s om te weten waarover hij spreekt. Als Marketing Manager van Puratos, Associate Consultant bij Boston Consulting Group of executive Vice President van AB-Inbev. Momenteel is Ignace Van Doorselaere CEO van Neuhaus. Hij is ook de oprichter van de firma 4F die organisaties wil helpen groeien in hun groeiroute. Hij wil graag op speeddate met jongeren om hen te vertellen wat hij had willen weten op die leeftijd. 

Alles vertrekt vanuit eigen passie, ambitie en goesting. Graag doen wat je doet. Goed doen wat je doet. Alles start aan de binnenkant van de mens.
Ignace Van Doorselaere, CEO van Neuhaus en oprichter van 4F

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale