Menu Sluit menu
Marc Lauwers, CEO de Argenta

Marc Lauwers

Argenta
Wanneer:
11:30 - 12:00
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Marc Lauwers kan bogen op een indrukwekkende 25-jarige carrière binnen de financiële sector, waar hij ervaring opdeed in zeer diverse functies. In 2006 werd hij lid van het directiecomité van Belfius en was er tot 2013 vicevoorzitter van het directiecomité, verantwoordelijk voor retail & commercial banking. Vanaf 2013 zetelde hij in het directiecomité van KBL European Private Bankers als Group COO en Group Deputy CEO. Sinds 1 september 2016 heeft Marc Lauwers als CEO de leiding over het directiecomité van Argenta Bank- en Verzekeringsgroep. 

De HR-afdeling van Argenta heet niet zo maar “Organisatie & Talent”. Onze visie is dat we samen kunnen groeien, zowel de organisatie als onze talenten. Argenta investeert permanent in diverse talenten
Marc Lauwers, CEO van Argenta

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale