Menu Sluit menu
Tom Vanderbauwhede, CEO van Lemento

Tom Vanderbauwhede

Lemento
Wanneer:
12:30 - 13:00 13:00 - 13:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Naast een Master in toegepaste economie aan de Universiteit van Gent behaalde Tom Vanderbauwhede een MBA van Vlerick Business School evenals een Master in Strategic Change Management van Utrecht Business School. Ondertussen, heeft Tom meer dan 15 jaar ervaring als consultant voor verschillende multinationals, kleine en middelgrote ondernemingen en startups. Hij is doelgericht en analytisch ingesteld en combineert strategisch inzicht met een creatieve visie en een operationele implementatie. Hij startte zijn eigen agentschap in 2000 en werkt, samen met zijn team, op projecten over corporate & employer branding en internal & change communication. Tom Vanderbauwhede houdt dan ook graag voeling met de jongeren en wil graag weten wat hen bezighoudt, hoe ze naar business kijken.

Jongeren zijn de toekomst. Nieuwe generaties, nieuwe ideeën, zuurstof voor ondernemingen.
Tom Vanderbauwhede, CEO van Lemento

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale