Menu Sluit menu
Coely - Concert exclusif : finis la journée sur une note musicale !

Coely

EXCLUSIEF CONCERT: sluit de dag muzikaal af!
Wanneer:
15:15 - 16:00
Zone:
Taal: en
Meer weten

Coely kreeg de muziek als het ware met de paplepel ingegoten, vooral dan dankzij haar moeder. Vaak zaten ze samen urenlang thuis te zingen, en ze was ook een tijdje lid van het kerkkoor dat haar moeder dirigeerde. De klassiekers uit Congo, het land waar haar roots liggen, kent ze door en door, en haar hiphopinvloeden heeft ze van MTV.

Maar de bal gaat pas echt aan het rollen in een jeugdhuis, wanneer ze een stukje rapt voor haar vrienden. Die moedigen haar aan om iets met haar talent te doen en … dat blijkt goed uit te draaien. In 2012 brengt ze met ‘Ain’t Chasing Pavements’ haar eerste single uit, in 2017 volgt dan de eerste langspeler ‘Different Waters’. Inspiratie haalt ze bij artiesten zoals Aretha Franklin, Nas, Anderson .Paak en Lauryn Hill.

In 2018 valt ze twee keer in de prijzen op de MIA’s, in de categorieën ‘urban’ en ‘beste vrouwelijke soloartieste’.

Coely nog niet aan het werk gezien? Geen nood, op 21 oktober komt ze naar Young Talent in Action XXL voor een exclusief concert! Want geef toe, wie kan er beter een inspirerende dag afsluiten dan iemand die er zo’n opmerkelijk parcours heeft opzitten als Coely!? ?

 

play

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale