Menu Sluit menu
Talk Hassan Al Hilou "Le plus jeune entrepreneur de Belgique"

Hassan Al Hilou

Jongste ondernemer van België
Wanneer:
9:20 - 9:40
Taal: nl
Meer weten

Hassan is 14 wanneer hij zijn eerste start-up opricht om fake news te bestrijden met behulp van een algoritme.

Twee jaar later stapt hij in adviesverlening en werkt hij aan diversiteitsprojecten in grote ondernemingen zoals het bouwbedrijf Besix.

Op zijn 19de richt hij het platform 'A Seat at the Table' op dat kansarme jongeren helpt om hun projecten te realiseren.

Hassan zal vertellen hoe hij op 20-jarige leeftijd de 'jongste ondernemer van België' werd.

play

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale