Menu Sluit menu
Talk Henri Jacobs "“Find the edge"

Henri Jacobs

Het emotionele levenscyclus van een ondernemer
Wanneer:
11:40 - 12:00
Taal: nl
Meer weten

Futurist, avonturier, sociaal ondernemer, spreker … Henri Jacobs, actief in de charity-business, is het allemaal.

Als jarenlang voortrekker van de Belgische techscene richtte Henri Forcit en The Birdhouse op, en stond hij mee aan de wieg van talloze andere invloedrijke ondernemingen en initiatieven.

Het is dankzij de verschillende petjes die hij draagt dat hij rijke expertise verwierf in onder andere corporate governance, duurzaamheid en innovatie.

Zijn missie? Bijdragen tot de ontwikkeling van onze maatschappij, en anderen inspireren. Die missie draagt hij uit in conferenties, speeches en debatten.

Tijdens zijn talk schetst Henri het traject dat hij aflegde als ondernemer, en benadrukt hij hoe belangrijk het is om zinvol te leven.

 

play

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale