Menu Sluit menu
Talk Jeroen Poels "Age is just a number on a passport”

Jeroen Poels

Age is just a number on a passport
Wanneer:
12:20 - 12:40
Taal: nl
Meer weten

Deltaworx is een gespecialiseerd uitzendkantoor voor jobstudenten die het zijn missie maakt om studenten tijdens hun studies klaar te stomen voor de arbeidsmarkt waar zij straks in belanden.

Dat op ondernemen geen leeftijd staat is een veelbesproken onderwerp maar hoe begin je aan het bouwen van je droom en wat zijn de do’s en don’ts?

In deze inspirational talk van de oprichter van Deltaworx, behandelt Jeroen Poels het traject dat hij aflegde en welke obstakels hij tegenkwam en overwon."

Jeroen Poels richtte op 18 jarige leeftijd als jongste persoon ooit zijn eigen uitzendkantoor voor jobstudenten. Hij werd bekroond tot jongste CEO van België en bouwde zijn bedrijf uit tot een gevestigde waarde in het studentenjob landschap. Deltaworx telt vandaag 5 kantoren in Vlaanderen en Brussel en stelt jaarlijks meer dan 2000 unieke studenten te werk. 

In deze inspirational talk zal de focus gelegd worden op het traject dat Jeroen aflegde de afgelopen 7 jaar. Een verhaal met veel obstakels en uitdagingen die hij samen met zijn team op een eigenwijze manier wist te overwinnen. Visies rond ondernemen. Tips & tricks maar ook interessante insights voor jonge mensen die straks de sprong wagen naar de arbeidsmarkt. 

Hoe start ik om mijn dromen te verwezenlijken?  Waar kijken werkgevers naar? En hoe onderscheid ik mezelf van de grote massa? Vragen waar veel jongeren mee worstelen vandaag en waar niet altijd een eenduidig antwoord op mogelijk is. Het wordt namelijk tijd dat we onze vastgeroeste ideeën rond studeren en ervaring opdoen achterwege laten. Begin vroeg met het af toetsen en ontdekken van je passies en talenten en ga op andere manier kijken naar je studentenbaan.

It’s not only about that degree but go full force on exploring and building up experience.

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale