Menu Sluit menu
Talk Lara Moucheron & Astrid Verhoeven "La relation entre le client et le fournisseur de service comme atout"

Lara Moucheron & Astrid Verhoeven

Mensen gelukkiger maken? Het kan!
Wanneer:
12:00 - 12:20
Taal: nl
Meer weten

Wij zijn twee gemotiveerde, jonge onderneemsters die graag met mensen in contact komen.

Lara is afgestudeerd als sociologe, heeft een postgraduaat in Sportmanagement en behaalde in 2018 een diploma als Preventieadviseur-Ergonomie niveau 1. Binnen bedrijven verzorgt zij het welzijn, de gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling van de mens. (vitaliteit, stressmanagement en burn-out preventie, gezonde voeding, bewegings - en sportcoach, ...). Zij is ook actief als gezondheidscoach voor de overheid. 

Astrid is afgestudeerd als bachelor in de Lichamelijke Opvoeding (specialiteit Fitness). Buiten haar werkuren is ze semiprofessioneel marathonloopster. Haar sterktes zijn doorzetting, inlevingsvermogen en positieve coaching. In 2018 behaalde ze ook het diploma van Mental Health First Aid waarmee ze als mental coach werknemers en projecten ondersteuning biedt.

Lara en Astrid brengen hun vele kwaliteiten samen in Project.Mensch, een coachingproject waar beide dames zich richten op hoe mensen gelukkiger kunnen worden. In hun aanpak verbinden ze een gezonde geest in een gezond lichaam met gezonde voeding. En die aanpak werpt vruchten af!

Lara en Astrid: "Empathie, vertrouwen en begrip voor elkaar en voor de wijze waarop we leven en werken vormen voor ons de basis voor de doelen die mensen of bedrijven zich stellen als we tot een samenwerking komen. Veel mensen voelen zich de dag van vandaag niet goed in hun vel. Vaak omdat ze niet begrepen worden. Met Project.Mensch willen we hen een plek geven waar ze zichzelf volledig - mentaal en fysiek - kunnen ontplooien. 

Wij maken het verschil door zeer kort bij onze klanten te staan. Het contact met onze klanten is voor ons prioriteit. Wij vinden het heel belangrijk om op een open, positieve en respectvolle manier om te gaan met alle mensen waarmee we via ons jonge bedrijf in contact komen. Op die manier win je vertrouwen. Dit is de kern van ons verhaal dat we graag met jullie willen delen."

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale