Menu Sluit menu
Talk Marie Van den Broeck "Comment commercialiser un produit avec un budget étudiant et sans financement externe"

Marie Van den Broeck

Hoe lanceer je een product met een studentenbudget en zonder externe financiering?
Wanneer:
11:20 - 11:40
Taal: nl
Meer weten

Ik ben Marie Van den Broeck, industrieel ingenieur-ontwerper en founder van My Add On en MVDB Design.

Met My Add On maken we opzetstukjes (add-ons) voor krukken en rolstoelen om het leven aangenamer te maken. Die verdelen we intussen in meer dan zeven landen.

Met MVDB Design bieden we grafisch design aan (branding, animatiefilmpjes, webdesign, presentaties, ... anything visual), in combinatie met presentatiecoaching, business consultancy en marketingadvies.

 

In mijn talk vertel ik je hoe je een product (of app) in de markt zet met je eigen studentenbudget, zonder externe financiering. En hoe je je eigen dienstenbedrijf opricht, en wat de verschillen nu juist zijn.

Ik vertel over de ups en downs die ik heb gehad en hoe je daarmee omgaat.

Ik deel handige trucjes om snel credibiliteit te krijgen, om bekendheid te verwerven in je sector en zo snel door te groeien.

Daarnaast deel ik met jou graag enkele gouden tips die ik zelf heb toegepast over hoe je gemakkelijk geld en tijd kan besparen, hoe je goed netwerkt en aan marketing doet, en ik geef heel wat tips rond social media. 

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale