Menu Sluit menu
Talk Mehdi "Conquérir le marché du travail ET The Voice. Avec une bonne dose de Yes Attitude, Mehdi a fait les deux"

Mehdi Jabba

De jobmarkt én The Voice veroveren. Met een goede dosis Yes-attitude deed Mehdi het allebei!
Wanneer:
14:20 - 14:40
Taal: fr
Meer weten

Geboren in Marokko, verhuisde Mehdi Jabba op latere leeftijd naar België. Daar legde hij een heel parcours af: zowel op de jobmarkt als in… The Voice!

In de geschiedenis van deze populaire talentenwedstrijd is hij de eerste deelnemer die zijn kans waagde in het Arabisch. Dit dankzij een goede dosis Yes-attitude: geloven in je eigen kunnen, je kans wagen en je focussen op het positieve. Het is dezelfde filosofie die hij terug vindt op de Yes-blog van zijn huidige werkgever, Actiris. 

Tijdens zijn inspirational talk blikt Mehdi terug op de obstakels die hij moest overwinnen in zijn carrière en deelt hij zijn aanstekelijk positivisme.

 

 

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale