Menu Sluit menu
Talk Pieter Van Leugenhagen "Mon parcours, les choses que j’en retire et surtout : pourquoi vous devez continuer à chercher cette chose que vous aimez faire dans la vie…!"

Pieter Van Leugenhagen

Mijn traject, de lessen die ik eruit trek en vooral waarom je moet blijven zoeken naar datgene wat je graag doet!
Wanneer:
12:40 - 13:00
Taal: nl
Meer weten

Pieter Van Leugenhagen is als ondernemer en marketeer van alle markten thuis en heeft een voorliefde voor ervaringen gebaseerd op beleving. Als mede-oprichter en International Growth Director van Yondr is hij de drijvende kracht achter VR (virtual reality)-marketing in Antwerpen, Amsterdam, Ibiza en New York.

Yondr produceert wereldwijd 360°-video’s en VR-beleving van hoge kwaliteit voor een groeiende gemeenschap ontwerpers van virtuele realiteit. Pieter is een echte fan van immersieve marketing waar alles draait rond 'beleving'.

Pieter begon zijn loopbaan bij MTV en, voordat hij zich op virtuele realiteit toelegde, bekwaamde hij zich in public relations en digitale media. Vóór de oprichting van Yondr in 2014 had hij reeds een succesvol digitaal agentschap, Commefort. De afgelopen jaren heeft hij ondernemingen zoals Volvo, Barco, L’Or Espresso, New Balance, Nike, EY, Radisson Blu, Plan International, Adidas en vele andere geholpen om virtuele realiteit om te vormen tot een tastbare en kostbare commerciële tool.

Pieter concentreert zich nu hoofdzakelijk op de lancering van VRTL, een online educatieplatform voor het maken van VR-video’s. VRTL helpt studenten en professionals om hun storytelling uit te breiden met virtuele realiteit. VRTL biedt uitgebreide cursussen, een overzicht van reële case studies en een onlinegemeenschap en wil uitgroeien tot een voorloper in het snel evoluerende domein van de virtuele realiteit.

In zijn talk vertelt Pieter over zijn loopbaanontwikkeling, waarom er risicokapitaal nodig is om voluit deel te nemen aan een opkomende bedrijfstak en waarom het belangrijk is om te blijven zoeken naar wat je graag doet in het leven. Je werkt het grootste deel van je leven, en pas als je werk je passie is, kan je het goed doen en er voldoening uit halen.

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale