Menu Sluit menu
Talk Sophie Ismaïl « Les clés pour mieux comprendre et appréhender les enjeux du personal branding »

Sophie Ismaïl

Waarom en hoe je imago en professionele vaardigheden promoten?
Wanneer:
11:40 - 12:00
Taal: fr
Meer weten

Hoe promoot je je imago en je professionele vaardigheden op een moment dat de arbeidsmarkt zichzelf helemaal heruitvindt onder invloed van de digitale omwenteling?

Hoe blijf je meester van de info die je op internet en op de sociale media wilt zien verschijnen, zonder dat je aan zichtbaarheid inboet?

Hoe onderscheid je je op een positieve manier en toon je meerwaarde aan recruiters, klanten of prospects?

Als professional in digitale communicatie geeft Sophie Ismaïl een heldere uiteenzetting over dit thema. Helemaal to-the-point reikt ze de nodige sleutels aan om het belang van personal branding beter te begrijpen én concreet aan te pakken.

Nadat Sophie Ismaïl in 2005 aan de HEC Liège afstudeerde als handelsingenieur, met specialisatie public relations, ging ze onmiddellijk aan de slag als begeleider van startende ondernemers. Meteen de ideale manier om haar passie voor ondernemen te voeden. Tijdens haar studies was ze namelijk al medeoprichtster van de Luikse Club des Jeunes Entrepreneurs, een organisatie die de ondernemerszin bij jongeren wil aanwakkeren.

In 2007 lanceerde ze aalstyles.com, haar eigen digitale platform en ook de eerste lifestyleblog in Franstalig België. Een mijlpaal!

Gelet op het succes van haar nevenactiviteit en nu helemaal ondergedompeld in het ondernemerswereldje, zegde ze in 2011 haar vaste job vaarwel om zich voltijds te storten op haar carrière als consultant in digitale communicatie binnen de mode- en lifestylewereld.

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale