Menu Sluit menu
Talk Stef Nimmegeers "Getting started is more important than being right”

Stef Nimmegeers

Getting started is more important than being right
Wanneer:
10:40 - 11:00
Taal: nl
Meer weten

Stef Nimmegeers is altijd al geïntrigeerd geweest door het menselijke aspect van commerce en digitale producten doorheen alle sectoren, en door hoe ze ons leven beïnvloeden. Vanuit die reflex werd het ontwikkelen en afleveren van hoogwaardige, gewoontevormende digitale ervaringen zijn topprioriteit, om op die manier bedrijven te helpen om te groeien.

De experience design studio Bothrs die hij mee oprichtte, werkt helemaal volgens dezelfde mindset: voortbouwen op verandering, innovatie stimuleren, en vooral bedrijven opnieuw doen denken en werken als start-ups. Door hen het juiste proces en team aan te reiken, helpt Bothrs grote ondernemingen om een versnelling hoger te schakelen en aan een verbluffend tempo onvergetelijke digitale ervaringen te ontwerpen, ontwikkelen en lanceren. 

Zowel ik als mijn broer Gil hadden nog maar net een eerste stap in de arbeidsmarkt gezet of we stootten allebei al onmiddellijk op een gigantisch struikelblok: het gebrek aan daadkracht binnen grote ondernemingen, en zelfs kmo’s. Nieuwe ideeën en projecten komen vaak niet van de grond of worden na peperdure marktonderzoeken, eindeloos geschipper en ontelbare nutteloze vergaderingen comateus verklaard. Het probleem ligt niet bij het gebrek aan skills of expertise in die bedrijven, laat dat duidelijk zijn. Maar net als in een horrorfilm, waarin het onbekende vaak meer angst inboezemt dan eender welk monster, is elk nieuw project gehuld in een dichte mist van onzekerheid.

Laat dat nu net zijn wat we met Bothrs willen aanpakken. Er zijn geen regels voor hoe, waar en wanneer je moet beginnen aan een project; het belangrijkste is gewoon dat je begint, full stop. Dat en nog meer is wat wij bedrijven proberen bij te brengen.

 

 

Zin in nog meer?

YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale