Menu Sluit menu
VRT

3, 2, 1 … actie!

De VRT neemt je mee in de rijke wereld van het audiovisuele
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl
Meer weten

De VRT wil alle Vlamingen informeren, inspireren en verbinden, en zo de Vlaamse samenleving versterken. We willen als organisatie een bijzondere positie innemen in de samenleving. De VRT wil met een kwaliteitsvol en onderscheidend aanbod dat voortkomt uit zowel interne als externe creativiteit, vernieuwend is en inzet op durf en lef alle mediagebruikers bereiken en de Vlaamse Gemeenschap in al haar verscheidenheid aan bod laten komen.

De VRT speelt een belangrijke rol in het stimuleren van het brede maatschappelijke debat en heeft een plaats in het leven van alle Vlamingen, ongeacht waar ze wonen, en dit over de verschillende generaties heen. De VRT streeft naar een groot bereik, niet met het oog op het realiseren van hoge marktaandelen, maar met het oog op het relevant zijn voor zoveel mogelijk Vlamingen. Dat is de belangrijkste bestaansreden van de publieke omroep, namelijk het versterken van de democratie en de samenleving door bij te dragen aan een maatschappelijk en pluralistisch debat en de samenleving te documenteren en het stimuleren van cultuur en taalbeleving en de Vlaamse identiteit in haar verscheidenheid.

Wat valt er te zien/te beleven op de stand

De drie recruiters van VRT JOBS – An (hoofd VRT JOBS), Willem en Astrid – zullen aanwezig zijn bij de jobstand. Vuur al jullie vragen op ons af over jobs, stages en andere mogelijkheden bij de VRT. Wij geven graag wat meer toelichting over de sollicitatieprocedures. Voor tips & tricks over solliciteren in de media ben je bij ons ook aan het juiste adres. Onze ingenieur-collega’s van de radio brengen een van de nieuwste technische snufjes mee die ze zelf ontwikkelen in hun labo. Elke dag zorgen zij voor vernieuwing binnen de wondere wereld van radio.

VRT NWS is ook op zoek naar reporters vanop de Young talent in Action dayNeem plaats voor de camera van VRT NWS en breng verslag uit over dit evenement in het Journaal. Écht een aanrader! Nadien kan je je eigen verslaggeving op YouTube terugvinden. Hoe cool is dat?!

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale