Menu Sluit menu
Agoria, Organisation des entreprises technologiques

Agoria, evolutie dankzij technologie

Ontdek jouw rol in de maatschappij van morgen!
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

Wat doe jij in de maatschappij van morgen? Wat zijn de jobs van de toekomst? Welke werkgevers zijn klaar voor de arbeidsmarkt van morgen? Ontdek het allemaal spelenderwijs op de stand van Agoria.

  • Dreamcatcher, business champion, data wizard …  Elke jongere beschikt over skills waarmee hij of zij een rol kan spelen in onze immer evoluerende wereld. Waar ben jij goed in? En in welke studierichtingen kan je die talenten het best ontwikkelen?
  • Door de digitalisering komen er steeds nieuwe jobs bij, terwijl andere jobs minder en minder zullen voorkomen of zelfs zullen verdwijnen. Raad de tops en de flops. Komt altijd van pas!
  • Heel wat werkgevers kregen van Agoria het ‘Employer preparing the future of jobs’-label. Dat betekent dat het bedrijf extra aandacht schenkt aan de ontwikkeling van medewerkers en samenwerkt met het onderwijs. Kom er alles over te weten op onze stand!

Agoria vertegenwoordigt technologiebedrijven die onze levenskwaliteit verbeteren door technologische innovaties te ontwikkelen en op de markt te brengen. De ondernemingen die Agoria vertegenwoordigt, stellen meer dan 300.000 mensen tewerk in België.

Meer weten over Agoria? Ga eens een kijkje nemen op hun website.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale