Menu Sluit menu
Police Fédérale

De politie: een maatschapelijke roeping

Federale Politie biedt jobopportuniteiten voor iedereen
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

Op de rekruteringsstand van de politie krijg je meer informatie over de verschillende carrièremogelijkheden binnen onze organisatie. De politie heeft namelijk tal van jobmogelijkheden voor kandidaten die graag willen bijdragen aan een veiligere samenleving. We hebben niet alleen behoefte aan politieambtenaren (van agent tot commissaris), maar ook aan ondersteunend burgerpersoneel zoals informatici, boekhouders, dokters, technici en andere specialisten.

Op de stand zijn zowel collega’s van de dienst Rekrutering en Selectie aanwezig als collega’s die actief zijn op het terrein, politieambtenaren en leden van het administratief kader van de lokale en federale politie. Voor jou dus de ideale gelegenheid om bij de collega’s te informeren naar hun jobinhoud en carrière, en naar de selectieprocedure en doorgroeimogelijkheden. Je zal ontdekken hoe divers en gevarieerd onze organisatie is en je zal vaststellen dat je bij de politie omringd wordt door toffe, gemotiveerde en integere collega’s die fier zijn op hun organisatie.

Je kan ook de verschillende selectieproeven ontdekken en zelf enkele simulaties maken van de proeven. Daarnaast krijg je ook veel tips & tricks mee zodat je je goed kan voorbereiden op de selectie!

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale