Menu Sluit menu
NMBSNCB

Jongeren bouwen aan de mobiliteit van de toekomst

Een ruime waaier aan vacatures binnen de NMBS
Wanneer:
9:00 - 15:00
Taal: nl fr
Meer weten

Ontdek hoe NMBS inspeelt op de nieuwste trends en technologieën en hoe jij kan bijdragen aan tevreden klanten en een duurzame mobiliteit. Er zijn ook enkele jonge medewerkers aanwezig om te antwoorden op al je vragen!

Klimaat en mobiliteit zijn actuele thema’s. En de trein, dat is het milieuvriendelijke vervoermiddel bij uitstek. Bij NMBS kan jij een bijdrage leveren aan een betere toekomst. NMBS is bovendien een bedrijf in volle verandering. We volgen alle nieuwe trends en technologieën op de voet, zoals social media, artificiële intelligentie… en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om daarvan gebruik te maken om onze klanten een perfecte dienstverlening aan te bieden.

Wist je dat er het laatste jaar alleen al 334 mensen jonger dan 26 bij ons zijn gestart? Er is dus niet alleen ruimte voor innovatie maar ook voor jong geweld! Kom kennismaken met enkele jonge NMBS-medewerkers om te weten wat hun ervaring is, door ons te bezoeken op YTIA XXL. Naast de klassieke jobs van treinbegeleider en treinbestuurder zoeken we ook digital content marketeers, innovation project managers, data protection officers, architecten… Ontdek het rijke aanbod aan jobs bij NMBS op www.nmbs.be/jobs.

Bij NMBS heb ik als jonge architecte veel verantwoordelijkheden gekregen binnen een domein waarbij ik me persoonlijk erg nauw betrokken voel: de fietsstrategie en de bouw van moderne fietsstallingen. Ik kom in contact met veel mensen op verschillende plaatsen en dat is erg boeiend. Door die ervaringen leer ik ook snel bij. Mijn grootste motivator: ik krijg de kans om een fundamentele bijdrage te leveren aan duurzame mobiliteit!
Pauline, 26 jaar, burgerlijk ingenieur-architect – design manager
In mijn job heb ik een grote vrijheid in het bepalen van de digital content. Ik heb ook veel kansen om bij te leren en innovatieve tools te gebruiken, waardoor we nog beter aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen. Het is dus heel motiverend om te werken in zo’n team!
Jonas, 28 jaar, digital content producer

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale