Menu Sluit menu
BOZAR

Laat je creativiteit bloeien

BOZAR, a multidisciplinary Centre for Fine Arts
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

BOZAR (Paleis voor Schone Kunsten) is een unieke plek in Brussel, België en de culturele wereld. Als Europees cultuurhuis in het hart van de hoofdstad organiseert BOZAR boeiende tentoonstellingen en beschikt het over de beste klassieke concertzaal van het land, maar er is ook plaats voor film, theater, jazz, electro en world, dans, literatuur en nieuwe media. BOZAR host ook politieke en wetenschappelijke conferenties en debatten. De ideale plek voor een uitdagende stage, afwisselend vrijwilligerswerk of je droomjob.

Let your creativity grow @BOZAR

Geen twee dagen lijken op elkaar in BOZAR. De ene avond treedt een wereldberoemd orkest op, de volgende draaien electro-dj’s de nacht vol. Een tentoonstelling rond de geschiedenis van de hiphop wordt afgewisseld met een expo over de Vlaamse Meesters. Grote regisseurs komen hun nieuwe film voorstellen, schrijvers gaan met elkaar in debat, en wereldleiders uit de politiek en wetenschap houden er toespraken. En op gezette tijdstippen wordt er stevig gefeest.

Ook als een van onze meer dan 350 werknemers van het oudste kunstenhuis van het land lijkt jouw dag nooit op de vorige. Van zaalplanning en boekhouding tot tentoonstellingsopbouw of IT: de jobs bij BOZAR zijn even divers als onze evenementen. Op deze internationale, meertalige werkplek kom je publieken en artiesten tegen uit heel Europa en ver daarbuiten.

Op Young Talent in Action staat het HR-team van BOZAR klaar om je competenties te evalueren en je cv te ontvangen. Ze wachten je op om meer uitleg te geven over de verrassend brede waaier aan jobs binnen het spannendste en meest prestigieuze cultuurhuis van België. Jobs die variëren van podiumtechnicus tot commercial, van onthaalpersoneel tot jurist - in een grote, dynamische instelling als BOZAR is er plaats voor elk talent.

BOZAR

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale