Menu Sluit menu
Federgon, Fédération des prestataires de services RH

Vind je weg op de arbeidsmarkt

Trek op ontdekking naar nieuwe sectoren!
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

HR-dienstverleners openen deuren naar tal van sectoren en naar tal van jobs. Via ons kunnen jongeren kennismaken met de arbeidsmarkt, ervaringen opdoen en hun loopbaan lanceren.

Onze HR-dienstverleners helpen jongeren aan een job en bedrijven aan de juiste kandidaat. We scholen werknemers bij , helpen hun competenties ontwikkelen en begeleiden hen in hun verdere loopbaan. Kortom, we helpen mensen om de juiste plaats op de arbeidsmarkt te vinden.

Jaarlijks begeleiden de Federgon-leden meer dan 1.000.000  individuen op belangrijke momenten van hun carrière. Private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners zijn onmisbaar voor de arbeidsmarkt. Als partner van elke kandidaat, elk bedrijf en van de overheid helpen wij  mee om de arbeidsmarkt op volle toeren te laten draaien.

Wie zijn de HR-dienstsverleners? Wie kan u helpen bij het vinden van de juiste job?

  • Uitzendkantoren
  • Projectsourcingbureaus
  • Recruitment, Search & Selectiekantoren
  • Dienstenchequebedrijven
  • Interim Managementbureaus
  • Learning & Developmentbedrijven
  • Outplacementkantoren

Test yourselfie!

Hoe goed kan je in team werken? Hoe vlot kan je communiceren met anderen? Naast diploma’s en werkervaring kijken bedrijven, bij een aanwerving, ook naar soft skills.  Kom op 21 oktober naar de Federgon-stand en test je ‘soft skills’! Je komt te weten welke de belangrijkste soft skills zijn om een job te vinden en te behouden. Test jezelf en ontdek waarop je goed scoort en wat er nog kan verbeteren.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale