Menu Sluit menu
Yondr

Virtual reality verovert YTiA

Zet je eerste stapjes met Yondr
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

Yondr creëert experimentele inhoud. Het is een agentschap voor immersieve media dat een merkimago, video’s en virtuele realiteit levert die de aandacht van de kijkers trekken met adembenemende verhalen. Dankzij de combinatie van een hoog artistiek niveau en een sterk verhaal genereert yondr onvergetelijke belevingen. Yondr is de kracht achter VRTL, een online educatieplatform en gemeenschap, de onmisbare tool voor alles betreffende video’s met virtuele realiteit en een referentie voor de sector van de immersieve storytellers.

 

Op de stand ‘Jobs of the future’ kan je kennismaken met virtuele realiteit. Je kan er meerdere dingen testen. Om te beginnen het begrip DOF of degree of freedom, vertaald als mate van vrijheid. VR kent er twee: 3DOF en 6DOF. Met de eerste kan je het hoofd naar rechts, naar links, naar voor en naar achter buigen, en je hoofd naar links en naar rechts draaien. De tweede voegt de mogelijkheid toe om je in alle richtingen te verplaatsen, zowel naar links, naar rechts, naar voor en naar achter als naar boven en naar beneden! Neem deel aan een episch laserzwaardgevecht in het spel Beat Saber of kies je volgende vakantiebestemming met behulp van virtuele realiteit. Je krijgt ook nog kortingsbonnen voor de online cursussen van VRTL, het online educatieplatform en de community van yondr.

Meer weten over yondr en VRTL? Je vindt alle info op deze websites:

www.yondr.agency
www.facebook.com/theyondr

https://www.instagram.com/yondr_agency/
https://courses.vrtl.academy/

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale