Menu Sluit menu
BDO, Binder Dijker Otte

Wie ben ik en welke job past bij me?

Test je persoonlijkheid samen met BDO
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

BDO of Binder Dijker Otte, is een internationale adviesorganisatie met een solide reputatie in financiële dienstverlening en ander gespecialiseerd advies, waaronder Strategy & Organisation, People, Interim Management, Digital en Risk. We begeleiden een brede klantenbasis van grote internationale bedrijven tot (familiale) kmo’s en privépersonen.

De aanpak van BDO is integer, hands-on, pragmatisch, resultaatgericht en gefocust op de noden van de klant. Er is steeds één direct aanspreekpunt en ons kantoor bevindt zich in de directe nabijheid. In België tellen wij 700 partners en medewerkers, verspreid over het hele land. Daarnaast sluiten we voortdurend nieuwe partnerschappen, zoals in 2012 toen BDO Corporate Partner werd in het Platform voor Entrepreneurial Buy-out, een initiatief van Vlerick Business School.

 

Op zoek naar zingeving op de werkvloer

De wereld waarin we nu werken heeft de negen-tot-vijf mentaliteit links laten liggen. Een job moet vandaag niet alleen brood op de plank brengen, maar ook de mogelijkheid bieden tot zingeving. Werknemers vinden het steeds belangrijker om volledig zichzelf te kunnen zijn op het werk, zich thuis te voelen in de organisatie waar ze werken en een match te voelen met de werkgever. Dat wil zeggen dat wie jij bent, wat jou drijft en wat jou interesseert van sterke waarde is voor een organisatie. Het is deel van je persoonlijkheid en zal jouw functioneren in een onderneming sterk beïnvloeden. Is de job geschikt voor jou? Kan jij verder groeien in de job?

Wie ben ik en welke job past bij me?

Persoonlijkheidstesten worden voornamelijk gebruikt in het kader van selectie, coaching en loopbaanbegeleiding. Door persoonlijkheid in kaart te brengen, verwerf je inzicht en begrip in het gedrag van de verschillende leden van een team, collega’s en leidinggevenden. Wanneer je je bewust bent van je eigen sterktes en ontwikkelpunten, kan je bovendien meer gericht inzetten op de ontwikkeling van je persoonlijk functioneren en ben je bewuster van hoe je je bijvoorbeeld gedraagt in samenwerking met anderen.

Krijg advies van specialisten en ontvang een uitgebreid rapport over je persoonlijkheid

Bij onze stand krijg je de kans om een persoonlijkheidstest af te leggen en met een ervaren consultant de resultaten te bekijken. Wij geven je enkele tips & tricks om meer te halen uit je sterktes en ontwikkelpunten en om je valkuilen te begrijpen. Dat alles gieten we in een persoonlijk rapport dat we naar je opsturen, zodat je alle tips & tricks opnieuw kan bekijken.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale