Menu Sluit menu
Actiris

Word een expert in jobinterviews

Actiris wacht op jou in zijn sollicitatie-bootcamp
Wanneer:
9:00 - 15:00
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

Stap binnen voor een kort maar hels sollicitatiegesprek. Overleef je dit gesprek, dan kan je echt alles aan. Bij Actiris, het arbeidsbemiddelingsbureau van Brussel, kennen ze de lastige vragen die je straks te wachten staan. Hun experts kruipen in de rol van werkgevers en leggen je op de rooster. In een ontspannen nagesprek leer je wat je goed deed en wat beter kan. Zo ben je ineens klaar voor het echte werk. Ga jij de uitdaging aan?

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs
YTiA XXL Speeddates

A date with your destiny

Ontmoet meer dan 100 bedrijfsleiders (CEO’s) en HR-verantwoordelijken tijdens een exclusieve speeddate! Binnen een beperkte tijd krijgen jullie de mogelijkheid om kennis te maken in een informele context. Ontdek onze twee formules: speeddates in groep (exclusief voor klassen/scholen) en individuele speeddates.Let op, tijd vliegt heel snel voorbij!

Kies je speeddate(s)

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale