Menu Sluit menu
Alexis Lebedoff, Country Manager de Facebook Belgium

Alexis Lebedoff

Facebook
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

“Ik wil mijn ervaring in de weegschaal gooien om jongeren te helpen een antwoord te vinden op de vragen en beroepskeuzes waarmee ze geconfronteerd worden. Ik wil luisteren naar jongeren, begrijpen wat hen drijft, motiveert, inspireert. Ik wil leren van hen.”

Alexis Lebedoff werkt sinds maart 2012 bij Facebook als Country Manager van Facebook Belgium. Hij is er hoofd van het Global Marketing Solutions-team en leidt mee de activiteiten van Facebook België in goede banen. In die rol werkt hij nauw samen met grote merken en ondernemingen, om strategische oplossingen te bieden voor de communicatietargets.

Alexis Lebedoff heeft een passie voor alles waar technologie en creativiteit versmelten. Hij werkte al voor ondernemingen die een voortrekkersrol speelden op het vlak van innovatie in de wereld van digitale media en technologie. Hij begon zijn loopbaan in 1999 bij Winbox, een Belgische start-up. Tijdens de internetbubbel verhuist hij naar Belgacom Skynet, waar hij verschillende sales-, marketing- en managementfuncties doorloopt. Na 8 jaar besluit hij om over te stappen naar Microsoft, waar hij het tot Head of Microsoft Advertising schopt voor de Belgische poot van het bedrijf.

De jongeren van vandaag zijn de beslissers van morgen. Je kan nooit genoeg investeren in onderwijs en opleiding. De arbeidsmarkt evolueert voortdurend. We moeten zij die willen slagen en mee verandering willen maken dan ook de sleutels in handen geven.
Alexis Lebedoff, Country Manager van Facebook Belgium

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale