Menu Sluit menu
Anke Ulens, RH chez Vivaldis Interim

Anke Ulens

Vivaldis Interim
Wanneer:
11:42 - 11:54 12:06 - 12:18 12:30 - 12:42 12:54 - 13:06 13:18 - 13:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Als handelsingenieur in de beleidsinformatica heeft Anke een passie voor nieuwe technologieën, maar houdt ze zich vooral bezig met de impact en opportuniteiten van nieuwe trends op mens en organisatie. Anke zette in 2009 na 15 jaar ervaring in sales & marketingfuncties bij grote uitzendbedrijven de stap naar het ondernemerschap. Ze greep haar kans om aandeelhouder te worden van Vivaldis Interim en nam de rol op van CEO. Ze beschrijft zichzelf als een optimist en een no-nonsense ondernemer, op zoek naar de balans tussen intuïtie en data, gezond verstand en theorie, orde en chaos met een hekel aan perfectie, ‘serieux’, routine en dingen die moeten. 

Het is mijn persoonlijke missie om mensen bewuster te laten omgaan met de keuzes in hun loopbaan.
Anke Ulens, CEO van Vivaldis Interim

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale