Menu Sluit menu
Anne-Catherine Chevalier, General Manager de la Fondation Roi Baudouin

Anne-Catherine Chevalier

Koning Boudewijn­stichting
Wanneer:
12:30 - 12:42 13:06 - 13:18 13:18 - 13:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

“De opleiding van jongeren optimaal afstemmen op de noden van het bedrijfsleven, daar moeten we naartoe. En daar heeft iedereen baat bij.”

Na haar managementstudies aan de KUL en de UCL en een MBA aan het Insead was Anne-Catherine Chevalier de eerste tien jaar van haar carrière aan de slag in de consultancy. De volgende tien jaar liet ze haar creatieve geest en ondernemingszin helemaal de vrije loop. Ze stampte een bedrijf in interieurarchitectuur uit de grond en bouwde ook haar activiteiten als fotograaf uit.

Sinds vijf jaar beheert Anne-Catherine Chevalier het Prins Albertfonds binnen de Koning Boudewijnstichting, dat jongeren de kans geeft om ervaring op te doen in het buitenland. Ze zet zich ook in voor projecten die het ondernemerschap ondersteunen.

Jongeren helpen om hun talenten te ontplooien en ze op weg zetten in het beroepsleven, dat ligt me heel na aan het hart.
Anne-Catherine Chevalier, General Manager bij Koning Boudewijn­stichting

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale