Menu Sluit menu
Anthony De Marelle, HR Business Partner bij Kuehne + Nagel

Anthony De Marelle

Kuehne + Nagel
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Taal: nl
Meer weten

De HR-carrière van Anthony De Marelle begon bij Sitel op de dienst rekrutering, waar hij 7 jaar is gebleven. Hij heeft het bedrijf mee helpen groeien van 300 naar 1000 medewerkers en spijtig genoeg ook helpen afbouwen terug naar 300 (restructuring), wat hem heeft geholpen de nodige onderhandelingsmethoden met vakbonden aan te leren. De twee daaropvolgende jaren was hij als HR Manager actief bij Manpower Group Solutions, een bedrijf gespecialiseerd in outsourcing van allerhande activiteiten met speciale oplossingen voor receptie en facility diensten, logistieke oplossingen, call centers, etc. met toen een 500-tal medewerkers. Sinds 2015 is hij actief als HR Business Partner bij Kuehne + Nagel en verantwoordelijk voor zeevracht en luchtvracht. Het betreft hier een groep van ongeveer 250 medewerkers. Staat op zijn takenlijst: Introduceren van flexibel werken, organiseren van opleidingskampen om een acute nood aan talenten op te vangen, Optimalisatieprogramma’s voor bonussen uitwerken, uitwerken van programma’s rond nearshoring en outsourcing en ga zo maar door. Als “hobby” is Anthony ook actief in de werkgeversfederatie van de Internationale transport en logistiek voor de bedienden en neemt hij actief deel aan het sociaal overleg op sectorniveau en maakte hij dit jaar voor de eerste keer deel uit van het onderhandelingsteam voor het sectoraal akkoord.

De jeugd van nu zijn de leiders van morgen. Bedrijven moeten er alles aan doen om deze jeugd zoveel mogelijk impulsen te geven zodat ze hen maximaal kunnen ontplooien.
Anthony De Marellen, HR Business Partner bij Kuehne + Nagel

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale