Menu Sluit menu
Bart De Smet, CEO de Ageas

Bart De Smet

Ageas
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06
Taal: nl
Meer weten

Bart De Smet is uitvoerend bestuurder & CEO van Ageas. Ageas is een Belgische beursgenoteerde, internationale verzekeringsgroep met bijna 200 jaar ervaring. De groep telt ruim 45.000 medewerkers en bedient 47 miljoen klanten wereldwijd. Bart kwam bij Fortis in 1998. In 2007 werd hij CEO van Fortis Insurance Belgium. Twee jaar later werd hij tot CEO van Fortis benoemd, omgedoopt tot “Ageas” in 2010. In 2016 werd hij door het economische weekblad Trends verkozen tot Manager van het Jaar; een bekroning voor de manier waarop hij op de fundamenten van Fortis een verzekeringsbedrijf met een sterke eigen identiteit en een stevige balans deed groeien.
Bart is geëngageerd in verschillende verenigingen zoals Voka, De Warande en Guberna, om er maar enkele te noemen. Meer info: https://www.ageas.com/nl/about/leadership

Dit is een mooie gelegenheid om met jongere generaties met verschillende achtergronden in dialoog te gaan over hun wereldbeeld en dromen. Ik wil investeren in de toekomst, en die toekomst ligt in hun handen.
Bart De Smet, CEO van Ageas

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale