Menu Sluit menu
Benoit Maerten, CEO van Jobmatch

Benoit Maerten

Jobmatch
Wanneer:
11:30 - 11:42 11:42 - 11:54 11:54 - 12:06 12:06 - 12:18 12:18 - 12:30 13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06 14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Benoit Maerten is CEO en partner van interim- en selectiekantoor, ‘jobmatch’. Samen met 75 werknemers zorgt hij voor de job-match oftewel: de juiste match tussen uitzendkrachten en bedrijven. Benoit Maerten studeerde handelswetenschappen aan EHSAL en Master in Management Studies aan University of Essex. Hij startte zijn professionele loopbaan als Senior Audit Manager bij PriceWaterhouseCoopers. Vervolgens ging hij aan de slag als Controller bij Real Software (nu RealDolmen) waar hij doorgroeide naar Finance Director. In 2011 maakte hij de overstap naar Temco, een groep actief in de facility en interim wereld waar hij doorgroeide tot Managing Director van Europe. Na een geslaagde Management Buy-Out werd hij, samen met 3 andere partners, eigenaar van Jobmatch. Daarnaast is hij nog actief in de sport en is voorzitter van Merode Hocky Club Grimbergen.

De toekomst ligt in handen van de ondernemer en dus van de jeugd.
Benoit Maerten, CEO van Jobmatch

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale