Menu Sluit menu
Cédric Pierrard, fondateur de Efficy SA

Cédric Pierrard

Efficy SA
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Na zijn studies polytechniek aan de UCL en een opleiding cinema en radio aan het IAD, trekt Cédric Pierrard naar het ECAM voor een opleiding industrieel ingenieur. In 2000 haalt hij er zijn diploma, en twee jaar later staat hij mee aan de wieg van NextApplication, dat tegen 2005 een miljoen euro waard is. Nog datzelfde jaar richt hij mee een nieuwe vennootschap op, Efficy SA, die tegenwoordig een omzet van 20 miljoen euro draait. In 2014 krijgt Cédric Pierrard ook de kans om het Executive Program for Growing Companies te volgen aan de wereldvermaarde Amerikaanse universiteit van Stanford.

Ik vind dat jongeren geïnteresseerd moeten zijn in ondernemerschap. Gesprekken met hen zijn altijd enorm verrijkend!

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale