Menu Sluit menu
Denis Geers, CEO de Graphius Group

Denis Geers

Graphius Group
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Na een middelbaar diploma in Latijn-wetenschappen en een licentiaat in rechten heeft Denis Geers eerst 3 jaar als advocaat aan de balie gewerkt, alvorens het ondernemerschap te verkennen als algemeen directeur van Greers Offset en daarna als CEO van Graphius Group. Hij vindt het belangrijk aanwezig te zijn op Young Talent in Action zodat jonge mensen in hun keuze naar professionele loopbaan gericht vragen kunnen stellen die zij zonder dergelijk initiatief hoogstwaarschijnlijk nergens kunnen neerleggen.

Het is de 3de keer dat ik deelneem en ik vind het fantastisch hoe op deze laagdrempelige manier de jeugd in contact kan komen met decision makers die keuzebepalend kunnen zijn voor de richting welke zij academisch en professioneel kunnen inslaan.
Denis Geers, CEO van Graphius Group

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale