Menu Sluit menu
Dina De Haeck,  CEO de Syneton

Dina De Haeck

Syneton
Wanneer:
12:30 - 12:42 12:42 - 12:54 12:54 - 13:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Momenteel is Dina De Haeck CEO van het softwarebedrijf Syneton. Voor ze deze positie bekleedde, heeft ze 16 jaar operation management en general management posities bekleed in drie verschillende farmaceutische bedrijven (Pfizer, Arseus en Eurofins). Ze heeft dus haar heel carrière gewerkt in de farmaceutische en digitale industrie. Verder is Dina De Haeck lid van de Vlerick Alumni MBA Board, Rosier, Women on Board en voorzitster van de raad van bestuur van Efficy.

Life is about creating and living experiences that are worth sharing.
Dina De Haeck, CEO de Syneton

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale