Menu Sluit menu
Dominique Van Ryckeghem, directrice-generaal van de Algemene Directie van het Middelenbeheer en de Informatie bij de Federale Politie

Dominique Van Ryckeghem

Federale Politie
Wanneer:
11:06 - 11:18 11:18 - 11:30 11:30 - 11:42
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Dominique Van Ryckeghem is directrice-generaal van de Algemene Directie van het Middelenbeheer en de Informatie bij de Federale Politie. Zij is doctor in de sociologie en onder meer gespecialiseerd in strategisch management, stressbeheer, organisatievernieuwing en -verandering en in de aanpak van openbare ordehandhaving. Dominique behoort dus tot het burgerpersoneel bij de Federale Politie. Haar algemene directie ondersteunt de politiemensen op het terrein; zij zorgt ervoor dat de collega’s over de nodige middelen beschikken.
Dit betekent onder andere: rekrutering van personeel, aankoop van voertuigen, wapens en ander materiaal, juridisch advies geven, budgetbeheer en informaticaprogramma’s ontwikkelen zoals automatische nummerplaatherkenning en Focus (uitgewerkt samen met de Lokale Politie) waardoor politiemensen via hun smartphone toegang krijgen tot politie-informatie.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale