Menu Sluit menu
Eliane Vastenavondt, HR bij Caritas International

Eliane Vastenavondt

Caritas International
Wanneer:
10:30 - 10:42 10:42 - 10:54 10:54 - 11:06 11:06 - 11:18 11:18 - 11:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Eliane Vastenavondt heeft een rijke en gevarieerde loopbaan in human resources. Haar huidige situatie heeft ze te danken aan de hindernissen van het leven. Nadat ze een naaste verloor, stopte Eliane met studeren om bij haar familie in Rotterdam te zijn. Toen ze terugkwam, was ze drietalig en had ze ervaring opgedaan in een bekend advocatenkantoor. Het vervolg? Ze heeft veel watertjes doorzwommen en heeft ondertussen voor heel wat ondernemingen gewerkt (o.m. Martin’s-Schweppes, Johnson Matthey, Kodak, Electrolux). Sinds 2018 is ze directeur human resources van de ngo Caritas International.

Ik wil in gesprek gaan met jongeren om hen aan te sporen passie te zoeken in hun werk, en misschien zelfs in HR.
Eliane Vastenavondt, HR-Directeur van Caritas International

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale