Menu Sluit menu
Emmanuel Mignot, Président de Shell Belgique et Shell Luxembourg

Emmanuel Mignot

Shell
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 10:06 - 10:18
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Na een carrière van meer dan 25 jaar in operationele en strategische functies bij Shell groeide Emmanuel Mignot door tot de persoonlijke adviseur van John Abbott, Downstream Director van Shell. In januari 2019 werd hij voorzitter van Shell België en Shell Luxembourg. Daarnaast is hij General Manager van Shell Fleet Solutions, Western Europe en directeur van NewMotion, een onderneming van de groep Shell. Zijn loopbaan en de projecten waaraan hij heeft meegewerkt, hebben Emmanuel naar verre uithoeken van de wereld gebracht (Zuidoost-Azië, Afrika, West-Europa).

We moeten jongeren wapenen om in de toekomst buitengewone leiders te worden.
Emmanuel Mignot, voorzitter van Shell België en Shell Luxembourg

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Maxim
Zelfstandige ondernemer

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale