Menu Sluit menu
Emmanuel Van Grimbergen, CRO chez Ageas

Emmanuel Van Grimbergen

Ageas
Wanneer:
12:06 - 12:18 12:18 - 12:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Emmanuel Van Grimbergen studeerde wiskunde en actuariële wetenschappen. Vandaag is hij lid van de raad van bestuur, lid van het uitvoerend comité en CRO bij Ageas. Verder is hij voorzitter van het CRO Forum en lid van de raad van bestuur van Intreas. Voordien werkte Emmanuel Van Grimbergen 18 jaar lang bij ING, waar hij verschillende functies bekleedde bij ING Insurance en ING Central Europe. Tijdens zijn loopbaan bij ING woonde hij ook een tijd in Amsterdam toen hij CRO was voor ING Centraal- en overig Europa.

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale