Menu Sluit menu
Florence Muls, Managing Director de Interel

Florence Muls

Interel
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06
Zone:
Taal: nl fr
Meer weten

“We weten niet altijd waar we terecht zullen komen met onze levenservaring. Vandaag zijn snelheid en flexibiliteit nodig bij elke stap in onze loopbaan. Het lijkt me dan ook essentieel dat we onze ervaringen delen met jongeren bij hun eerste stappen in hun beroepsleven en hun tips meegeven om snel vooruit te komen en hun dromen waar te maken.”

In mei 2019 kwam Florence Muls bij Interel de functie van algemeen directrice opnemen. Voordien was ze communicatieverantwoordelijke bij Brussels Airport Company, nadat ze al 15 jaar actief was geweest bij grote verzekerings- en communicatiebedrijven. Met een diploma rechten in de hand koos ze ervoor haar droom waar te maken en journalistiek te studeren. Ze maakte kennis met de bedrijfscommunicatie toen ze haar eerste professionele ervaring opdeed als jobstudente. Later gaf ze eveneens opleiding in persoonlijke communicatie voor CEO’s en managers. Florence Muls bezit dan ook ruime ervaring in het opzetten en uitvoeren van interne en externe communicatiestrategieën. Daar horen ook crisis- en reputatiemanagement bij, zoals ze onder meer bewees als communicatiemanager bij Brussels Airport ten tijde van de aanslagen in 2016.

Van gedachten wisselen en meningen delen is altijd nuttig. De volwassenen van morgen moeten dan wel het nodige duwtje in de rug krijgen om te starten, het is al even essentieel dat zij weten voor welke uitdagingen ze zullen komen te staan.
Florence Muls, Managing Director van Interel

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Kevin
Coördinator van de Internationale Commissie bij de Jeugdraad

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale