Menu Sluit menu
François de Clippele, Conseiller Presse & Communication chez Assuralia

François De Clippele

Assuralia
Wanneer:
10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Achter het beeld “Verzekeringen” ligt een weg open voor de meest uiteenlopende profielen naar een uiterst gevarieerde wereld” en die wereld willen François de Clippele en Wauthier Robyns graag voorstellen tijdens de speeddates. François de Clippele behaalde een Licenciaat in Rechten aan de Universiteit Gent en een diploma van de École supérieure de Journalisme de Lille. Vanaf 1992 werkt hij bij Assuralia, de federatie van de verzekeringssector. Hier is hij adviseur Pers & Communicatie. Hij wil graag “verzekeringen uit hun abstract imago te halen, want hun rol is erg ingrijpend op het dagelijkse leven.”

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Samir
Student ingenieurswetenschappen

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale