Menu Sluit menu
Frank De Keyser, CEO de Bpost Banque

Frank De Keyser

Bpost Bank
Wanneer:
9:30 - 9:42 9:42 - 9:54 9:54 - 10:06 10:06 - 10:18 10:18 - 10:30
Taal: nl fr
Meer weten

Frank De Keyser studeerde in 1980 af als Burgerlijk ingenieur aan de Universiteit Gent. Hij startte zijn loopbaan op de regionale hoofdzetel van de Generale Bank in Aalst, als verantwoordelijke van Marketing en Organisatie, om vervolgens diverse functies binnen Generale Bank, Fortis Bank en BNP Paribas Fortis uit te oefenen in verschillende Business Lines (Retail, Commercial & Private Banking).  Van 2009 tot 2015 was hij achtereenvolgens General Manager Private Banking Belgium en General Manager End-to-End Engineering & Change. Sinds eind 2015 is hij Bestuurder en Voorzitter van het Directiecomité van bpost bank.

Met mijn jarenlange ervaring en brede kennis van de bankensector hoop ik een aantal jongeren te inspireren, net zoals ik zelf als pas afgestudeerd Burgerlijk ingenieur heel toevallig op een jobbeurs geboeid raakte door de bankensector.
Frank De Keyser, CEO van Bpost Bank

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Get in action!

Word ook YTiA ambassador

Angelika
Studente grafische vormgeving

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale