Menu Sluit menu
Frédéric Demars, DRH à la STIB

Frédéric Demars

MIVB
Wanneer:
14:06 - 14:18 14:18 - 14:30
Taal: nl
Meer weten

“De wereld van het werk heeft jongeren nodig, onder andere om de uitdagingen van onze samenleving aan te gaan. In een context van klimaatverandering, schade door vervuiling en biodiversiteitsverlies hebben we jong talent nodig om ons te wapenen voor de toekomst.”

Sinds zijn rechtenstudies in Brussel heeft Frédéric Demars een, op zijn zachtst gezegd, bijzondere professionele carrière doorlopen. Hij mag dan tegenwoordig HR-directeur zijn bij de MIVB, zijn loopbaan begon hij als commercieel medewerker bij de NMBS. Zijn parcours leest als een schoolvoorbeeld van hoe elk beroepstraject zo zijn eigenheden heeft, en toont mooi dat doorzettingsvermogen volstaat om je doelen te bereiken.

De jongeren zijn de toekomst. Het is onze verantwoordelijkheid als werkgever om ze aan te werven en zich te laten ontwikkelen. Alles is mogelijk, zolang je maar gelooft in je eigen kunnen. Iedereen heeft zijn toekomst in eigen handen.
Frédéric Demars, HR-Directeur bij MIVB

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Bring your passion

Word ook YTiA ambassador

Louis
Adviseur bij VBO-FEB

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale