Menu Sluit menu
Goedroen Osaer, DRH Chez Eurosport

Goedroen Osaer

Euroports
Wanneer:
13:30 - 13:42 13:42 - 13:54 13:54 - 14:06
Zone:
Taal: nl
Meer weten

Nadat Goedroen Osaer haar master in de Toegepaste Taalkunde (NL-FR-DU) behaalde, koos Osaer na enkele jaren bewust voor een carrière in de HR-wereld. Vandaag de dag voelt ze zichzelf ook nog steeds thuis in die wereld. Daarnaast is Goedroen Osaer sinds enige tijd ook een Certified Personal Coach en Stress- & burn-out coach.

Verder heeft ze lange tijd in de wereld van de afvaldienstverlening gewerkt en daarbij verschillende HR-rollen vervuld bij het toenmalige Van Gansewinkel. In september 2015 ging ze als HR Director aan de slag bij Euroports, een toonaangevende logistieke groep die maritieme supply chain oplossingen aanbiedt met terminals in Gent, Antwerpen en Luik. De haven is volgens Goedroen Osaer dan ook groot én groots, een rijke werkplek waar je zelf het heft in handen mag nemen.

Een exclusief event voor jonge talenten die in hun toekomst willen investeren. Daar wil je als bedrijf toch absoluut op aanwezig zijn! Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, zegt men. Wij willen de jeugd dan ook héél graag aan boord!
Goedroen Osaer, HR Director bij Euroports

Zin in nog meer?

foto 1

Wie zijn onze sprekers?

Carrièretijgers, jongeren met passie, cultuurwizards, influencers … Met 30 zijn ze. Elk brengt zijn of haar eigen sprankelend verhaal tijdens een 'Inspirational Talk' van 15 minuten. Legt zijn ziel bloot. Haar traject. Over de roem, het succes, hun falen-en-weer-opstaan, de slapeloze nachten, ruwe kantjes, …

Laat je inspireren. Geef je goesting een boost. Stel je vraag.

Wie zijn onze sprekers?
YTiA XXL Jobs of the future

Discover where you will work in the future

Zin om privacyconsulent of Skypetrainer te worden. Bedrijfsdesorganisator of dronepiloot misschien? Zegt stadsherder annex verticale tuinier je wat? Digitale leven-en-doodmanager of nanomedicus?

Grote kans dat de job die jij binnen tien jaar zal doen, vandaag nog niet is uitgevonden. YTiA XXL geeft tientallen sectoren (voeding, telecom, chemie, finance, interim, …) een corner waar ze kunnen uitpakken met hun beroepen van de toekomst. Aan jou om ze te ontdekken.

Wat wil jij worden?
YTiA XXL Action Labs

Crafting your future

Op je luie kont zitten? Niks van. Actie! Ontdek het belang van de ‘21st century skills’ met onze Action Labs! Soft skills, digitale vaardigheden of ondernemerschap: je hebt ze in alle soorten en maten! Schrijf je in voor een lab … of twee … of drie?

Alles over onze labs

Chase your dream

Word ook YTiA ambassador

Marthe
Studente psychologie

Partners

Young Talent in Action is brought to you by following partners

Federale Politie-Police Fédérale